مجله سیم کارت

آیا سیم کارت هایی که فعالیت نمیکنند به فروش میرسند؟

0 503

آیا سیم کارت هایی که فعالیت نمیکنند به فروش میرسند؟

امروزه سیم کارت ها یکی از ابزارهای مهم ارتباطی در زندگی روزمره به شمار می روند. اما در مواردی ممکن است که سیم کارت ها غیر فعال شوند. حال سوالی که ممکن است برای شما ایجاد شود این است که آیا سیم کارت هایی که فعالیت نمیکنند به فروش میرسند؟ یا چه زمانی سیم کارت ما غیر فعال می شود؟ در ادامه این مطلب به بررسی پاسخ این سوالات و زمان غیر فعال شدن سیم کارت ها می پردازیم.

غیر فعال شدن سیم کارت چه زمانی انجام می شود؟

زمانی که سیم کارتی به مدت 90 روز غیر فعال بماند، توسط اپراتورها سلب امتیاز می شوند. زمانی که سیم کارت توسط اپراتور سلب شود، اپراتور مربوطه قادر است که آن را به شخص دیگری واگذار نماید. این مدت زمان معمولا در تمامی اپراتورها ثابت است و در وب سایت هرکدام درج می شود.

روش‌های کسب اطلاع از وضعیت فعال بودن سیم کارت ها

برای اینکه بتوانید وضعیت فعال یا غیر فعال شدن سیم کارت خود را چک کنید، چند روش وجود دارد. اولین و آسان ترین روش مراجعه به وب سایت هر اپراتور است. هر یک از اپراتورهای تلفن همراه ایران، دارای سایت می باشند. در این سایت ها، بخش هایی برای اطلاع از وضعیت سیم کارت های غیرفعال وجود دارد.

برای مثال، در صورتی که سیم کارت شما همراه اول است، برای پیگیری وضعیت فعال بودن آن می توانید به سایت همراه اول مراجعه کنید. در این سایت بخشی به نام اطلاعات سیم کارت وجود دارد که وضعیت سیم کارت نیز در این بخش مشخص است.

نصب اپلیکیشن اپراتور مربوطه

علاوه بر وب سایت ها معمولا تمامی اپراتورها دارای اپلیکیشنی نیز می باشند. با نصب اپلیکیشن اپراتور سیم کارتی که دارید، به راحتی می توانید از وضعیت فعالیت آن استعلام بگیرید. برای مثال، برای اطلاع از وضعیت سیم کارت های غیرفعال همراه اول، پس از نصب اپلیکیشن همراه من به بخش  حساب من بروید و گزینه سیم کارت های من را انتخاب کنید. در صورتی که سیم کارت شما غیر فعال شده باشد، در این بخش نمایش داده می شود.

تماس با مرکز تماس اپراتور مربوطه

دیگر روشی که می توانید با استفاده از آن نیز وضعیت غیر فعال شدن سیم کارت را پیگیری کنید، این است که با مرکز اپراتور مربوطه تماس حاصل فرمایید. پس از تماس با مرکز اپراتور مربوطه می‌توانید وضعیت سیم کارت خود را از کارشناسان مجموعه پیگیری کنید. برای استعلام وضعیت سیم کارت های غیرفعال از روش تماس با مرکز تماس اپراتورهای تلفن همراه معمولا لازم است که اقدامات زیر انجام شوند:

  • پس از تماس با اپراتور مربوطه و پاسخگویی کارشناسان، لازم است که اطلاعات خود که در واقع مشخصات هویتی شما هستند را به اپراتور مربوطه ذکر کنید.
  • در مرحله بعدی کارشناس وضعیت فعال یا غیرفعال بودن سیم کارت شما را بررسی می کند.

پس از انجام این مراحل، می توانید از وضعیت سیم کارت خود مطلع شده که در صورت نیاز مجددا آن را خریداری کنید.

آیا امکان خرید سیم کارت های غیر فعال وجود دارد؟

غیر فعال شدن سیم کارت به معنی به فروش نرسیدن سیم کارت ها نیست. سیم کارت هایی که به مدت 3 ماه غیرفعال باشند از فرد سلب امتیاز می شوند. در چنین شرایطی اپراتور سیم کارت مربوطه می تواند سیم کارت را مجددا به فروش برساند.

چنین سیم کارت هایی در زمان فروش در سایت به عنوان سیم کارت هایی که امکان واگذاری دارند، ثبت می شوند. خوشبختانه عموم مردم می توانند به این سایت ها دسترسی داشته و پس از مشاهده وضعیت سیم کارت ها آن را خریداری کنند. بنابراین امکان فروش و همچنین خرید سیم کارت های غیر فعال وجود دارد، اما این کار تنها پس از طی مراحل قانونی و با اطلاع رسانی به مالک سیم کارت انجام خواهد شد.

خرید سیم کارت های غیرفعال چه مزایایی دارد؟

خرید سیم کارت های غیرفعال دارای مزایایی است که مهم ترین آن قیمت پایین تر نسبت به سیم کارت های جدید است. افرادی که قصد خرید سیم کارتی با قیمت ارزان تر را دارند، می توانند سیم کارت های غیرفعال را انتخاب کنند. پس از سلب شدن سیم کارت اپراتور مربوطه آن مجددا سیم کارت را به فروش می رساند.

علاوه بر این مورد در زمان خرید سیم کارت های غیر فعال امکان انتخاب شماره رند وجود دارد. بنابراین در صورتی که قصد انتخاب سیم کارتی با شماره رند را دارید، می توانید با هزینه ای کمتر سیم کارتی رند را انتخاب کنید. مزیت دیگری که خرید سیم کارت های غیر فعال دارد، امکان استفاده از سیم کارت در شبکه های مختلف است. به طور کلی خرید این سیم کارت ها می توانند انتخابی مفید به شمار رود.

خرید سیم کارت های سلب امتیاز شده چه معایبی دارد؟

در کنار مزایا، سیم کارت های غیر فعال معایبی نیز دارند. یکی از این معایب احتمال وجود مشکلات قانونی پس از غیر فعال شدن سیم کارت است. به طور مثال ممکن است سیم کارت دارای بدهی از قبیل قبض تلفن یا جریمه های قانونی باشد. در این صورت، فردی که سیم کارت را خریداری کرده، لازم است که این هزینه ها را پرداخت کند.

در صورتی که قصد خرید سیم کارت های غیر فعال را دارید، لازم است که در زمان خرید نکاتی را در نظر بگیرید. مثلا از فروشنده بخواهید که مدارک مربوط به سیم کارت را ارائه دهد. این مدارک می تواند قبض های مربوط به بدهی های سیم کارت باشد که در این صورت از وجود آن مطلع می شوید.

سخن آخر

با توجه به نکاتی که در این مطلب ذکر شد، این نتیجه حاصل می شود که سیم کارت های سلب شده ممکن است که توسط اپراتور سلب امتیاز و پس از غیر فعال شدن سیم کارت به فرد دیگری واگذار شوند. بنابراین در صورتی که سیم کارت شما غیر فعال شده می توانید با استفاده از روش هایی که در این مقاله توضیح داده شد، وضعیت آن را پیگیری کنید. همچنین در صورت خرید سیم کارت های غیرفعال نیز بهتر است که مزایا و معایب این سیم کارت ها را در نظر داشته باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.